Betaalmethoden

Voor de afhandeling van de betalingen maken wij gebruik van betaalprovider Mollie. Mollie is een specialist in veilige online betalingen. Via Mollie bieden wij de volgende betaalmethoden:

  • iDeal
  • PayPal
  • Creditcard (Visa, MasterCard, American Express, Maestro en V-pay)
  • Bancontact / Mister Cash
  • VVV Cadeaukaart
  • Achteraf betalen via AfterPay (alleen in Nederland)

Voor vragen over betalingen kunt u altijd terecht bij onze klantenservice: [email protected].

Meer informatie over achteraf betalen via AfterPay (alleen in Nederland)
AfterPay voert voor ons het volledige betaalproces voor achteraf betalen uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. In de online omgeving Mijn AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay heeft ook een app. Met deze app kunt u het betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en eenvoudig vanaf uw smartphone. AfterPay houdt u op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat.

Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement van AfterPay. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk altijd betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen over achteraf betalen contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.